• 相关资料
  • 最新上传
  • 最热下载

内蒙古呼和浩特2019高三一模--英语(解析版)

资源分类:英语>>高考>>人教版>>高考模拟上传同类资源
上传时间:2019/4/28 7:14:00上传用户:天地间沙鸥文件大小:187.50 KB
需要恒谦币:7 恒谦币下载权限:所有用户下载次数:
资源星级:★★★☆☆
版主评语:可以借鉴

温馨提示:

1.恒谦币不够,可先点击收藏;赚取足够的恒谦币后再来下载!

2.下载后如发现资源内容与标题不符等问题,请点击举报。

资源介绍:

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该选项涂黑。 A The Z Hotel is in the heart of London’s West End and has comfortable accommodation in a contemporary design. All rooms include handcrafted beds, 48-inch Samsung HD TVs with free Sky Sports and Movie channels, and free Wi-Fi. Each room also has under-bed storage for an overnight bag, and wall-mounted hanging space for clothing. The Z Hotel also offers wheelchair accessible rooms. Continental breakfast is served in The Z Cafe every morning, including smoked salmon, fresh bread, fresh fruit salad and bacon rolls. A selection of salads, sandwiches and hot dishes are on offer throughout the day. The hotel is a 5-minute walk from Prince of Wales Theatre and Chinatown London, Leicester Square, Piccadilly Circus and Trafalgar Square. Heathrow Airport can be reached directly from Piccadilly Circus Underground Station. This is our guests,favorite part of London, according to independent reviews. This area is also great for shopping, with popular brands nearby: Apple, H&M, Zara, Burberry and Chanel. The Z Hotel is rated for the best value in London! Guests are getting more for their money when compared to other hotels in this city. Come and stay with us! Most popular facilities: ◆ Luggage storage ◆ Heating ◆ Free Wi-Fi ◆ Air conditioning ◆ 24-hour front desk ◆ Daily maid service ◆ Parking ◆ Lift Prices: Room types Prices Options Double room—non-smoking £179 • Non-refundable(不退款) • Good Breakfast £ 9.50 Twin Room—non-smoking £185 • Non-refundable • Good Breakfast £ 9.50 Queen Room—disability access £219 • Pay at the hotel (no prepayment needed) • Good Breakfast included 1. When staying in this hotel, you will enjoy all of the following EXCEPT ________. A. free Wi-Fi B. a TV with some free channels C. under-bed storage space D. airport pick-up service 2. If a man in a wheelchair wants to stay in this hotel for two nights, he should pay ________. A. £ 404 B. £ 358 C. £ 438 D. £ 370 3. From the passage we can learn ________. A. the hotel is close to Heathrow Airport B. the hotel is good value for guests’ money C. the hotel serves Chinese-style breakfast D. there is a shop with popular brands in the hotel 【答案】1. D 2. C 3. B 【解析】 这是一篇广告布告类阅读。文章介绍了伦敦Z酒店的酒店设施、服务以及价格。 【1题详解】 细节理解题。答案定位在第二段All rooms include handcrafted beds, 48-inch Samsung HD TVs with free Sky Sports and Movie channels, and free Wi-Fi. Each room also has under-bed storage for an overnight bag, and wall-mounted hanging space for clothing.可知住在这家旅馆时,不包括机场接送服务,故选D。 【2题详解】 计算题。根据Prices 表格中Queen Room—disability access £219,219*2=438,故选C。 【3题详解】 推理判断题。根据The Z Hotel is rated for the best value in London! Guests are getting more for their money when compared to other hotels in this city.(Z饭店被评为伦敦最有价值的饭店。与这个城市的其他旅馆相比,客人们的钱花得更值。)由此推知这家旅馆物有所值,故选B。 B Dream in Heart On the first day of school our professor introduced a new classmate—a wrinkled little old lady—to us. H

下载说明:

1.恒谦教育网资源主要来源于网站用户上传,如有侵犯版权,请与客服联系,本网将在三个工作日内处理。
  客服邮箱:sercive@hengqian.com  客服专线:400-715-6688  客服QQ:463311535
2.如果发现不能正常下载该资源,请检查以下问题;如检查后正常,请举报该资源。
  (1)是否为网站内的注册用户,是否登录本网站;
  (2)账户内的恒谦币是否足额。
3.凡是网站内标注为校园联盟用户专用的资源,均为网站内的原创核心资源。此部分资源由网站向学科专家约稿,专为校园联盟用户提供,不面向一般用户。
4.如果发现下载的资料存在问题,可向网站客服投诉。请明确告知资源名称、下载地址及存在问题。投诉问题经查证属实,将双倍返还消费的恒谦币。
5.未经本站许可,任何网站不得非法盗链及抄袭本站资料(如引用,请注明来自本站)。一经发现, 恒谦教育网保留采用法律手段追诉的权利。

资源评论

已有评论(0条)

[查看所有评论]

评论加载中...

发表评论loading...

验证码: 点击左侧字符可更换验证码

[恒谦简介] – [恒谦要闻] – [法律声明] – [广告业务] – [人才招聘] – [联系我们] – [网站地图]
举报邮箱:service@hengqian.com 客户服务专线:400-715-6688 客服QQ:4007156688 陕B2-20090046
恒谦教育网 版权所有 Copyright © www.hengqian.com All Rights Reserved 本站常年法律顾问:吴海龙律师 陕西德伦律师事务所
×