• 相关资料
  • 最新上传
  • 最热下载

辽宁沈阳东北育才学校2018高三上第一次模拟考试--英语(解析版)

资源分类:英语>>高考>>人教版>>高考模拟上传同类资源
上传时间:2018/8/8 15:36:00上传用户:钱途光明文件大小:120.79 KB
需要恒谦币:7 恒谦币下载权限:所有用户下载次数:
资源星级:★★★★☆
版主评语:资料非常好

温馨提示:

1.恒谦币不够,可先点击收藏;赚取足够的恒谦币后再来下载!

2.下载后如发现资源内容与标题不符等问题,请点击举报。

资源介绍:

1. 音频 On which day doesn“t the woman like to go to the zoo? A. Friday. B. Sunday. C. Saturday. 【答案】B 【解析】Text 1 M:Do you like to go to the zoo on Sunday? W:Yes,I like to go to the zoo, but not on Sundays, because it“s always so crowded. How about going on a Friday or Saturday? 2. 音频 What does the man mean? A. He is used to wearing no hat. B. The weather is going to be fine. C. He is not afraid of being done harm to. 【答案】A 【解析】Text 2 ................................................ M:It doesn“t matter. I am used to it. 3. 音频 How many children are there in the classroom? A. Seven. B. Five. C. Twelve. 【答案】C 【解析】Text 3 W:Are there any children in the classroom? M:Yes,seven are reading at their desks and five are playing on the floor. 4. 音频 Where does the conversation take place? A. At a restaurant. B. At the theatre. C. At the station. 【答案】A 【解析】Text 4 M:How about my food? I“ve been sitting here for almost half an hour. W:I“m sorry, sir. It must be ready by now. 5. 音频 What will the man have to do? A. To take his luggage with him. B. To paint the room. C. To change for a new room. 【答案】C 【解析】Text 5 W:What time will you be back? M:About five, I suppose. W:Would you please take valuables with you? We might move your luggage because we are going to paint the room. You can get your key to a new room at the reception desk when you are back. M:OK.I see. 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。 听下面一段材料,回答下列小题。 音频 6. Where was George yesterday? A. At his usual place. B. In the newspaper office. C. At home. 7. Why did the woman call George? A. To ask him to a concert. B. To go on a holiday with him. C. To invite him to dinner at home. 8. Which of the following didn“t George do? A. Did some repairing. B. Went shopping. C. Did some washing. 【答案】6. C 7. A 8. B 【解析】Text 6 W:Hello,George!I wanted to speak to you yesterday, but you weren“t at your usual place for lunch. M:No,I had a free day from the newspaper office because I worked so much overtime last week. W:Oh,I see. You had a holiday. M:Well,I stayed at home and looked after the baby. W:What?You took care of the baby?Whose baby? M:Oh,it was my sister“s baby. She wanted to go shopping in the morning.So I stayed at home and did a lot of things. W:Oh? M:Yes.I mended my radio, washed a shirt and some socks and cleaned out the drawers of my desk. W:I don“t call that a holiday. I wanted to ask you to a concert last night.The one at the Tom Hall near where we lived. 6. 略 7. 略 8. 略 听下面一段材料,回答下列小题。 音频 9. What“s the weather like? A. Cloudy and warm. B. Lovely and warm. C. Fine but cloudy. 10. Where are the speakers? A. At the station. B. In a flat. C. In a park. 11. What is the man doing in England? A. Spending his holiday. B. Practicing his English. C. Visiting a Greek family. 【答案】9. B 10. C 11. B 【解析】Text 7 W:Lovely weather! M:Yes,it“s really warm. W:I“ve seen you before, haven“t I? M:Well,you may have done. I“ve been here once or twice, for a walk in this quiet park. Do you live near here? W:Yes.I live in one of those flats over there. What about you? M:Oh,I“m staying with a family down near the station. W:Are you on holiday? M:Well...er...I“m here to improve my English. I“m from Greece, you see. W:I didn“t think you were English, but your English is very good. M:Thank you very much. 9. 略 10. 略 11. 略 听下面一段材料,回答下列小题。 音频 12. What are they talking about? A. The weather of London. B. Traveling in Britain. C. The traffic of London. 13. What does the woman think of the London buses? A. Rather slow. B. Very good. C. Too expensive. 14. In the woman“s opinion, what is the best way to travel in London? A. By bus. B. By underground. C. By taxi. 【答案】12. C 13. A 14. B 【解析】Text 8 M:Have you traveled much in Britain? W:No,not much. But I travel quite a lot in London every day. M:What do you think of the London traffic? W:I think the London underground is OK because it“s fast and comfortable. But I also like your London buses, especially for short journeys. M:But don“t you think the buses are rather slow? W:Yes,I do. Particularly in rush hour. M:What about London taxis? W:Taxis often get caught in traffic jams, and besides, they are too expensive. M:Well,what do you think is the best way to travel in London? W:Ur...The London undergrounds, I think. 12. 略 13. 略 14. 略 听下面一段材料,回答下列小题。 音频 15. Which of the following positions is the woman interested in? A. General manager. B. Advertising manager. C. Sales manager. 16. How long has the woman been in the small company? A. Eight years. B. Nine years. C. Ten years. 17. What does the woman want to do? A. To go to different places for holidays. B. To get chances of her future development. C. To meet more new friends on her trip. 【答案】15. C 16. C 17. B 【解析】Text 9 M:Good afternoon. Have a seat, please. W:Thank you. I“m interested in the sales manager position you advertised yesterday. M:Well.Have you been in the sales department for a long time? W:Yes,for ten years. M:Then,why do you want to come to my company? M:Um,that sounds nice. But your future depends on your performance, not your age. W:I understand. M:Now.Please fill out this form. W:OK.Thanks. 15. 略 16. 略 17. 略 听下面一段材料,回答下列小题。 音频 18. What“s the cause of the accident? A. Too much traffic on the road. B. High speed and wet road. C. The engine is out of order. 19. Who called the First Aid Center for help? A. young woman. B. The speaker. C. A policeman. 20. What did the policeman do? A. He took the driver out of his car. B. He questioned the writer carefully. C. He immediately sent the driver to hospital. 【答案】18. B 19. A 20. B 【解析】Text 10 It was raining heavily as I was walking up the hill towards the station at six o“clock on a Saturday morning. At this early hour there wasn“t much traffic and there weren“t many people in sight. Just as I was crossing the road near the top of the hill a car came around the corner. It was traveling very fast and the driver was obviously having difficulty in controlling it. Suddenly it went off the road, hit a lamp post and turned over. At once I ran to the car to help the driver, but he was seriously hurt. A young woman hurried into the station and called the First Aid Center while I took care of the driver. A number of other people gathered round the car, but there wasn“t a great deal we could do. A policeman arrived a few minutes later and asked me a lot of questions about the accident. Shortly afterwards a bus arrived at high speed and took him away to hospital. Later, I went to the hospital to see the driver. I was told that his operation had been successful and that he was getting better rapidly. 18. 略 19. 略 20. 略 第二部分:阅读理解(共两节, 满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 A In fairy tales, it“s usually the princess that needs protecting. At Google in Silicon Valley, the princess is the one defending the castle. Parisa Tabriz is a 31-year-old with perhaps the most unique job title in engineering- “Google Security Princess”. Her job is to hack into the most popular web browser(浏览器)on the planet, trying to find weaknesses in the system before the “black hats” do. To defeat Google“s attackers, Tabriz must firstly think like them. Tabriz“s role has evolved dramatically in the eight years since she first started working at Google. Back then, the young graduate from Illinois University was one of 50 security engineers---today there are over 500. Cybercrime(网络犯罪)has come a long way in the past decade - from the Nigerian Prince Scam to credit card theft. Tabriz“s biggest concern now is the people who find bugs in Google“s software, and sell the information to governments or criminals. To fight against this, the company has set up a Vulnerability Rewards Program, paying anywhere from $100 to $ 20, 000 for reported mistakes. It“s a world away from Tabriz“s computer-free childhood home in Chicago. The daughter of an Iranian-American doctor father, and Polish-American nurse mother, Tabriz had little contact with computers until she started studying engineering at college. Gaze across a line-up of Google security staff today and you“ll find women like Tabriz are few and far between(稀少的)--- though in the last few years she has hired more female tech geniuses. She admits there“s an obvious gender disequilibrium in Silicon Valley. Funnily enough, during training sessions Tabriz first asks new colleagues to hack into not a computer, but a vending machine. Tabriz“s job is as much about technological know-how(专门知识)as understanding the psychology of attackers. 21. What can we learn about Tabriz from the passage? A. She was the first female engineer at Google. B. She must think differently so as to defeat the attackers. C. Her job relates to not only technology but also psychology. D. Her frequent contact with computers in childhood benefits her a lot. 22. Why has Google set up a Vulnerability Rewards Program? A. To protect Google against cybercrime. B. To monitor the normal operation of Google. C. To help the government locate the cybercriminals. D. To raise people“s awareness of personal information safety. 23. What does the underlined word “disequilibrium” in Paragraph 4 refer to? A. Imbalance. B. Preference. C. Difference. D. Discrimination. 24. Which of the following could be the best title of this passage? A. What leads to cybercrime B. The “Security Princess” who guards Google C. Measures taken by Google to protect its users D. How to become an excellent security engineer 【答案】21. C 22. A 23. A 24. B 【解析】文章介绍“Google Security Princess” Parisa Tabriz以及她的工作。 21. 细节理解题。根据文章最后一句话Tabriz“s job is as much about technological know-how(专门知识)as understanding the psychology of attackers. Tabriz的工作对于技术的知识和对攻击者心理的理解一样重要,可知Tabriz的工作和技术以及心理学都有关系。故选C。 22. 细节理解题。根据第三段的句子To fight against this, the company has set up a Vulnerability Rewards Program联系上文,理解句子中this指代的就是上文说的网络犯罪,可知Google建立Vulnerability Rewards Program的目的就是对了保护Google免受网络犯罪的影响。故选A。 23. 词义猜测题。联系上文you“ll find women like Tabriz are few and far between(稀少的)--- though in the last few years she has hired more female tech geniuses.你会发现像Tabriz这样的女性非常少,尽管在过去几年她雇佣了更多的女性技术骨干。可知这里Tabriz说的是在硅谷有明显的性别不平衡。可判断“disequilibrium”的词义是“不平衡”。故选A。 24. 主旨大意题。通读全文可知,文章向我们介绍了保护Google安全的“Google Security Princess” Parisa Tabriz以及她的工作。故所以标题用The “Security Princess” who guards Google“保护Google的安全公主”合适,故选B。 【名师点睛】 文章细节的理解可以细化为:(1)一一对应型。答案与题目在表达形式和意义上直接吻合,一一对应,一目了然。属于浅层次的阅读试题,分数比例较少。(2)语言转述型。这是一类间接事实细节题,答案与题目在意义上从分运用了词义之间的转述关系,即正确选项是原文有关词语和句子的另类表达。属于中档难度题,分数比例较大。(3)语意理解型。这是一类深层事实细节理解题,答案与题目之间存在着一定的逻辑联系,这种联系需要建立在事实的基础上通过上、下文来进行判断、分析、归纳和整合,才能得出正确答案。属于较高难度的事实细节题。(4)是非辨别型。这是一类综合事实细节题,出题形式常常是“三正一误”(三项正确,只有一项不符合原文内容)或“三误一正”(三项错误,只有一项符合原文内容)。(5)事实排序型。这是一类运用多项事实进行排序的事实细节题,要求根据动作发生的先后顺序、时间顺序或者句子之间的逻辑关系,找出时间发生,发展的正确顺序。例如:本文的第2小题:

下载说明:

1.恒谦教育网资源主要来源于网站用户上传,如有侵犯版权,请与客服联系,本网将在三个工作日内处理。
  客服邮箱:sercive@hengqian.com  客服专线:400-715-6688  客服QQ:463311535
2.如果发现不能正常下载该资源,请检查以下问题;如检查后正常,请举报该资源。
  (1)是否为网站内的注册用户,是否登录本网站;
  (2)账户内的恒谦币是否足额。
3.凡是网站内标注为校园联盟用户专用的资源,均为网站内的原创核心资源。此部分资源由网站向学科专家约稿,专为校园联盟用户提供,不面向一般用户。
4.如果发现下载的资料存在问题,可向网站客服投诉。请明确告知资源名称、下载地址及存在问题。投诉问题经查证属实,将双倍返还消费的恒谦币。
5.未经本站许可,任何网站不得非法盗链及抄袭本站资料(如引用,请注明来自本站)。一经发现, 恒谦教育网保留采用法律手段追诉的权利。

资源评论

已有评论(0条)

[查看所有评论]

评论加载中...

发表评论loading...

验证码: 点击左侧字符可更换验证码

[恒谦简介] – [恒谦要闻] – [法律声明] – [广告业务] – [人才招聘] – [联系我们] – [网站地图]
举报邮箱:service@hengqian.com 客户服务专线:400-715-6688 客服QQ:4007156688 陕B2-20090046
恒谦教育网 版权所有 Copyright © www.hengqian.com All Rights Reserved 本站常年法律顾问:吴海龙律师 陕西德伦律师事务所
×